(Artikelnr: VK300B)
€ 3,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Dit product is de ideale voer- en waterbak voor knaagdieren en pluimvee.

Gemaakt van met glasvezel versterkt nylon en daardoor zeer sterk. Leverbaar in de kleuren crème/wit en bruin. De randen hebben een RVS bescherming en daardoor is aanvreten uitgesloten. Standaard zijn deze bakken voorzien van een RVS uitkrabbescherming waardoor bij het vreten veel minder vermorsing ontstaat.
Te gebruiken door vast te schroeven op een houten wand of in combinatie met een optioneel aparte te bestellen montagesetje. Dit montagesetje bestaat uit montageplaat met veertje, een contraplaatje (voor gaasmontage) en 8 boutjes en moertjes. Dit setje is leverbaar in crème en bruin.
U kunt ook de montageplaat op een houten wand schroeven en vervolgens schuift u het bakje van boven naar beneden in de houder. Op het eind zorgt het veertje voor de vergrendeling en zit het bakje vast. Door het veertje in te drukken en het bakje om hoog te schuiven gaat het bakje weer los. De 2 kleurmogelijkheden van deze bakjes zijn gemaakt om bij gebruik voor water en voer de beide bakjes uit elkaar te houden.
 

Foto('s):

Artikelnummer

VK300B 

€ 3,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen